Kandidaatstelling bestuur en ALV

Op 12 december aanstaande zal er weer een ALV plaatsvinden van de JS Alkmaar en het is nu mogelijk om je kandidaat te stellen voor het nieuwe bestuur!

Op 12 december aanstaande om 19:30 uur zal er in wijkcentrum De Eenhoorn (Verdronkenoord 44 in Alkmaar)  weer een algemene ledenvergadering van de JS Alkmaar plaatsvinden waarin er een nieuw bestuur gekozen zal worden. Als het je leuk lijkt om in het nieuwe jaar een bestuursfunctie binnen onze afdeling te vervullen dan kun je je opgeven tot 10 december door een korte motivatie te schrijven van maximaal een half kantje en door deze te sturen naar jsalkmaar@js.nl. Het is mogelijk om je voor meerdere functies op te geven maar het is wel handig als je aangeeft welke functie jouw voorkeur heeft.

Een functie in ons bestuur is goed voor je sociale netwerk, goed voor je vaardigheden en daarnaast is er veel gezelligheid. De tijd die je eraan moet besteden verschilt per periode, maar het is zeker goed te doen naast school, studie of werk. Wel wordt er wanneer je kiest voor een bestuursfunctie als vanzelfsprekend verwacht dat er actief meegedacht en meegedaan wordt, maar wanneer een lid in een drukke periode zit wat betreft zijn/haar studie of werk dan wordt daar natuurlijk ook rekening mee gehouden.

Bijgaand vinden jullie een overzicht van de taken die de verschillende leden van het bestuur vervullen.

Wij kijken uit naar jullie reacties!

BijlageTakenlijst bestuursledenDownload

Categorieën: Uncategorized

Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA